• ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
  • KALİTE
    • KALİTE
    • Danışma Kurulu
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • ÇAD ve YAN DAL
  • İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
  • KALİTE
    • KALİTE
    • Danışma Kurulu
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • ÇAD ve YAN DAL
  • İLETİŞİM

Dokümanlar

Kalite Çalışmaları
  • TURAK ÖZDEĞERLENDİRME RAPORU 2025
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Özdeğerlendirme İzleme Raporu 2025
  • Akran Değerlendirme Raporu 2023
Öğrenci Formları
  • Kayıt Silme Dilekçesi
  • Azami Öğrenim Ek Sınav Talep Formu
  • Tek Ders Sınav Dilekçesi
Staj Evrakları
  • 2025 YILI YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU
  • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ YAZ DÖNEMİ ÖĞRENCİ STAJ ESASLARI
  • STAJ01 Staj Başvuru ve Kabul Formu
  • STAJ02 Müstehaklık Belgesi
  • STAJ03 Çalışmaların Staj Muafiyeti Başvuru Dilekçesi
  • STAJ04 Staj Muafiyeti Başvuru Dilekçesi
  • STAJ05 Staj İptal Dilekçesi
  • STAJ06 Haftalık Staj Faaliyet Raporu
  • STAJ07 Öğrenci Staj Değerlendirme Formu
  • STAJ08 Staj Puantaj Formu
  • STAJ09 İşletme Staj Değerlendirme Formu
  • STAJ10 Internship Application / Acceptance Form
  • MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ KOMİSYON STAJ DEĞERLENDİRME FORMU
  • YÜKSEKÖĞRETİMDE UYGULAMALI EĞİTİMLER ÇERÇEVE YÖNETMELİĞİ
Ders planları
  • Ders planları


Copyright © 2019 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı