• ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
  • KALİTE
    • KALİTE
    • Danışma Kurulu
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • ÇAD ve YAN DAL
  • İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
  • KALİTE
    • KALİTE
    • Danışma Kurulu
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • ÇAD ve YAN DAL
  • İLETİŞİM

Notlar

Akademik Personel
İdari Personel
Bilgi Paketi
Belgeler/Formlar

Duyurular

  • 28Nisan
    Yeni
    Ders Ertelemesi
  • 12Şubat
    Yeni
    Ders Ertelemeleri Hakkında!
  • 12Şubat
    Yeni
    Ders Kaydı
  • 19Kasım
    Yeni
    MESLEK STAJI MÜLAKAT SONUCU
  • 17Kasım
    Yeni
    2023-2024 Bahar Döneminde, GMS2006 Meslek Stajı I Dersini Alan Öğrencilerin Yaptıkları 30 İşgünü Staja İlişkin Mülakat Saatleri
  • 11Kasım
    Yeni
    Staj Mülakatı Hakkında
  • 24Ekim
    Yeni
    DOÇ. DR. ŞABAN KARGİGLİOĞLU DERS TELAFİ PROGRAMI (22.10.2024)
  • 29Ağustos
    Yeni
    Yandal Müjdesi
  • 13Ağustos
    Yeni
    2024 YKS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleştirilen Öğrencilerimiz İçin Kayıt Bilgileri
  • 13Ağustos
    Yeni
    ÖNEMLİ! 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücreti Hakkında
Tümünü Gör

Haberler

HABER
Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışmasında Doğaya Saygı ve Sürdürülebilirlik Başarımız Belgelendi!
HABER
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Başarısı
HABER
MSKÜ 2. Aşçılık Festivalinin Kazananı Turizm Fakültesi
Tümünü Gör

Etkinlikler

25Eylül2024
SEMİNER
PİRGE AKADEMİ PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ
Tümünü Gör

Bağlantılar

Aday öğrenci
Müfredat
Ders planları
Ders kayıt kılavuzu
Akademik Takvim
Ders programı
Staj
Bölüm tanıtım filmi
Öğrenci Toplulukları
Mezun Bilgi Sistemi


Son Güncelleme Tarihi: 30.04.2025 15:04

Copyright © 2019 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı