ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
Notlar
Akademik Personel
İdari Personel
Bilgi Paketi
Belgeler/Formlar
Duyurular
31
Ekim
Yeni
2025-2026 Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ara Sınav Programı
30
Ekim
Yeni
Öğr Gör Gizem KAVURMACI'NIN 31.10.2025 tarihindeki GMS4523 Gastronomy Guidance Dersinin Ertelenmesi Hk.
27
Ekim
Yeni
2024-2025 Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Staj Sonuçları
14
Ekim
Doç. Dr. V. Hazal ÖZYURT'un Ertelenen Dersleri Hk.
13
Ekim
Staj Mülakatı Hakkında
29
Temmuz
2025 YKS Tercihlerinde Bölümümüzü Seçecek Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme
28
Temmuz
Yeni
Müfredat Değişikliği Hk.
12
Şubat
Ders Kaydı
19
Kasım
MESLEK STAJI MÜLAKAT SONUCU
17
Kasım
2023-2024 Bahar Döneminde, GMS2006 Meslek Stajı I Dersini Alan Öğrencilerin Yaptıkları 30 İşgünü Staja İlişkin Mülakat Saatleri
11
Kasım
Staj Mülakatı Hakkında
Tümünü Gör
Haberler
HABER
Niğde Gastronomi Festivali'nde Öğrencilerimizden Büyük Başarı
HABER
Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışmasında Doğaya Saygı ve Sürdürülebilirlik Başarımız Belgelendi!
Tümünü Gör
Bağlantılar
Aday öğrenci
Müfredat
Ders planları
Ders kayıt kılavuzu
Akademik Takvim
Ders programı
Staj
Graduation Project
Bölüm tanıtım filmi
Öğrenci Toplulukları
Mezun Bilgi Sistemi