ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
Notlar
Akademik Personel
İdari Personel
Bilgi Paketi
Belgeler/Formlar
Duyurular
29
Temmuz
Yeni
2025 YKS Tercihlerinde Bölümümüzü Seçecek Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme
28
Temmuz
Yeni
Müfredat Değişikliği Hk.
12
Şubat
Ders Kaydı
19
Kasım
MESLEK STAJI MÜLAKAT SONUCU
17
Kasım
2023-2024 Bahar Döneminde, GMS2006 Meslek Stajı I Dersini Alan Öğrencilerin Yaptıkları 30 İşgünü Staja İlişkin Mülakat Saatleri
11
Kasım
Staj Mülakatı Hakkında
24
Ekim
Yeni
DOÇ. DR. ŞABAN KARGİGLİOĞLU DERS TELAFİ PROGRAMI (22.10.2024)
29
Ağustos
Yandal Müjdesi
13
Ağustos
Yeni
2024 YKS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleştirilen Öğrencilerimiz İçin Kayıt Bilgileri
13
Ağustos
Yeni
ÖNEMLİ! 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücreti Hakkında
Tümünü Gör
Haberler
HABER
Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışmasında Doğaya Saygı ve Sürdürülebilirlik Başarımız Belgelendi!
HABER
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Başarısı
Tümünü Gör
Etkinlikler
25
Eylül
2024
SEMİNER
PİRGE AKADEMİ PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ
Tümünü Gör
Bağlantılar
Aday öğrenci
Müfredat
Ders planları
Ders kayıt kılavuzu
Akademik Takvim
Ders programı
Staj
Bölüm tanıtım filmi
Öğrenci Toplulukları
Mezun Bilgi Sistemi