• ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
  • KALİTE
    • KALİTE
    • Danışma Kurulu
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • ÇAD ve YAN DAL
  • İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • HAKKIMIZDA
    • VİZYON & MİSYON
    • YÖNETİM
  • KALİTE
    • KALİTE
    • Danışma Kurulu
  • ADAY ÖĞRENCİLER
  • ÇAD ve YAN DAL
  • İLETİŞİM

Notlar

Akademik Personel
İdari Personel
Bilgi Paketi
Belgeler/Formlar

Duyurular

  • 31Ekim
    Yeni
    2025-2026 Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ara Sınav Programı
  • 30Ekim
    Yeni
    Öğr Gör Gizem KAVURMACI'NIN 31.10.2025 tarihindeki GMS4523 Gastronomy Guidance Dersinin Ertelenmesi Hk.
  • 27Ekim
    Yeni
    2024-2025 Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Staj Sonuçları
  • 14Ekim
    Doç. Dr. V. Hazal ÖZYURT'un Ertelenen Dersleri Hk.
  • 13Ekim
    Staj Mülakatı Hakkında
  • 29Temmuz
    2025 YKS Tercihlerinde Bölümümüzü Seçecek Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme
  • 28Temmuz
    Yeni
    Müfredat Değişikliği Hk.
  • 12Şubat
    Ders Kaydı
  • 19Kasım
    MESLEK STAJI MÜLAKAT SONUCU
  • 17Kasım
    2023-2024 Bahar Döneminde, GMS2006 Meslek Stajı I Dersini Alan Öğrencilerin Yaptıkları 30 İşgünü Staja İlişkin Mülakat Saatleri
  • 11Kasım
    Staj Mülakatı Hakkında
Tümünü Gör

Haberler

HABER
Niğde Gastronomi Festivali'nde Öğrencilerimizden Büyük Başarı
HABER
Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışmasında Doğaya Saygı ve Sürdürülebilirlik Başarımız Belgelendi!
Tümünü Gör

Bağlantılar

Aday öğrenci
Müfredat
Ders planları
Ders kayıt kılavuzu
Akademik Takvim
Ders programı
Staj
Graduation Project
Bölüm tanıtım filmi
Öğrenci Toplulukları
Mezun Bilgi Sistemi


Son Güncelleme Tarihi: 02.11.2025 19:05

Copyright © 2019 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı