Anasayfa
ANASAYFA
KURUMSAL
KALİTE
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
Sonuç Bulunamadı
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Menu
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı
Previous
Next
Son Güncelleme : 02.10.2023 16:32
Okunma Sayısı : 350
Son Haberler
Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışmasında Doğaya Saygı ve Sürdürülebilirlik Başarımız Belgelendi!
05 Aralık 2024
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Başarısı
01 Kasım 2024
MSKÜ 2. Aşçılık Festivalinin Kazananı Turizm Fakültesi
17 Temmuz 2024
Tümünü Gör
Yukarı