ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı
Previous
Next
Son Güncelleme : 02.10.2023 16:32
Okunma Sayısı : 295
Son Haberler
Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışmasında Doğaya Saygı ve Sürdürülebilirlik Başarımız Belgelendi!
05 Aralık 2024
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Başarısı
01 Kasım 2024
MSKÜ 2. Aşçılık Festivalinin Kazananı Turizm Fakültesi
17 Temmuz 2024
GEMAD 5. Workshop Tadım Günleri'nde Altın Madalya Başasırı
13 Mart 2024
Tümünü Gör