ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı
Previous
Next
Son Güncelleme : 02.10.2023 16:32
Okunma Sayısı : 610
Son Haberler
Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışmasında Doğaya Saygı ve Sürdürülebilirlik Başarımız Belgelendi!
05 Aralık 2024
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Başarısı
01 Kasım 2024
Tümünü Gör