ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
Gastro Bodrum Pastry
8.04.2022
Okunma Sayısı : 926
Son Duyurular
Staj Mülakatı Hakkında
13 Ekim 2025
Doç. Dr. Şaban KARGİGLİOĞLU'nun Telafi Programı Hk.
05 Ekim 2025
2025 YKS Tercihlerinde Bölümümüzü Seçecek Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme
05 Ağustos 2025
Müfredat Değişikliği Hk.
28 Temmuz 2025
Ders Kaydı
29 Temmuz 2025
Tümünü Gör