ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
/TURİZM FAKÜLTESİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ANASAYFA
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
VİZYON & MİSYON
YÖNETİM
KALİTE
KALİTE
Danışma Kurulu
ADAY ÖĞRENCİLER
ÇAD ve YAN DAL
İLETİŞİM
Gastro Bodrum Pastry
8.04.2022
Okunma Sayısı : 939
Son Duyurular
Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nur ÇELİK İLAL'İN Ertelenen Dersleri Hk.
04 Kasım 2025
2025-2026 Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ara Sınav Programı
04 Kasım 2025
Öğr Gör Gizem KAVURMACI'NIN 31.10.2025 tarihindeki GMS4523 Gastronomy Guidance Dersinin Ertelenmesi Hk.
30 Ekim 2025
2024-2025 Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Staj Sonuçları
27 Ekim 2025
Doç. Dr. V. Hazal ÖZYURT'un Ertelenen Dersleri Hk.
27 Ekim 2025
Tümünü Gör